Een nieuwe uitstraling voor gevels en kozijnen!

Wat moet uw bedrijfspand uitstralen? Sluit het nog aan op het imago van uw bedrijf? Of is het tijd voor een restyling?

3M ontwikkelde hiervoor de hoogwaardige Window Frame folies waarmee op een eenvoudige, snelle manier een compleet nieuwe uitstraling wordt gecreëerd. Oorspronkelijk ontwikkeld voor de automotive branche, voldoen deze folies aan de hoge eisen die gesteld worden op het gebied van duurzaamheid, weersbestendigheid en slijtvastheid.

 Toepasbaar op vrijwel alle gladde ondergronden, zoals kunststof, aluminium en trespa, krijgen gevel en kozijn een nieuwe uitstraling.

 

Toepassingen – Geef uw pand een nieuwe ‘look’

Toepasbaar op vrijwel alle gladde ondergronden, zoals kunststof, aluminium en trespa, zorgen de duurzame en hoogwaardige 3M Window Frame foliesvoor een nieuwe uitstraling van kozijnen en gevelbeplating.

System-Line heeft o.a. de gevels bij het Helperplein in Groningen, voorzien van 3M Window Frame folie, waardoor deze een nieuwe uitstraling hebben gekregen. Op de bovenstaande foto ziet u een deel van één van de gevels, waar de ramen boven de winkels, voorzien zijn van een 3M WFF Black film.

Bel ons voor een vrijblijvend advies om uw pand weer een frisse, nieuwe ‘look’ te geven, op 033-4560969.

Garantie

De 3M Scotchcal Windowframe Film is speciaal ontwikkeld voor het cosmetisch/esthetisch renoveren van bestaande kunststof en aluminium kozijnen en de bijbehorende gevelbeplating. Het is een gegoten pvc folie voorzien van een permanente lijmlaag. Het product is opgebouwd uit meerdere lagen, waarbij de bovenste laag altijd een transparante laag is. De permanente lijmlaag is grijs van kleur, wat doorschijnen van de ondergrond kleur tegen gaat.

Kozijnen en gevelbeplating vertonen na het verstrijken van 15 jaar en langer, zaken als:

  • verkleuring
  • diepe vervuiling
  • corrosie
  • verkrijten
  • verwering

Duurzaamheid

Wanneer 3M Windowframe Film is verwerkt en aangebracht overeenkomstig de geldende 3M-voorschriften kan een 3M garantie worden afgegeven. De exacte levensduur wordt beïnvloed door de gekozen ondergrond en de voorbereiding ervan, door de blootstellingsfactoren en het onderhoud.

In Noord en Centraal Europa geeft 3M een garantie van 10 jaar op verticale toepassingen, waarbij de volgende dekking van de garantie wordt gehanteerd:

1e t/m 5e jaar    100%
6e jaar                 80%
7e jaar                 60%
8e jaar                 40%
9e jaar                 20%
10e jaar               10%

3M en System-Line adviseren om altijd een projectgoedkeuring aan te vragen voor optimaal resultaat en de beste garantie!

Vraag tevens bij elk project het uitgebreide product en montage bulletin van 3M aan!
(Of via de link: http://multimedia.3m.com/mws/mediawebserver?mwsId=66666UF6EVsSyXTtn8TaOxTEEVtQEVs6EVs6EVs6E666666–)

 

Kleurenlijst – Volop keuze in kleuren!

Standaard leverbaar in 15 veelvoorkomende kleuren in 22 uitvoeringen met een matte of glanzende finish. Tevens is het mogelijk om, op aanvraag, een specifieke kleur te laten maken op basis van het 3M Colour Matching-System.

System-Line is een 3M Selected Partner die de 3M Windowframe Film monteert volgens de hoge kwaliteitsnormen en garantie van 3M.

Laat u vrijblijvend informeren door een van onze adviseurs en geef uw pand een nieuwe en frisse uitstraling! Bel ons op 033-4560969.