3M™ Night Vision Series

Het geheim van de 3M™ Night Vision Serie is de optimale schitteringreductie door hun donkere tint.

De 3 types Night Vision (NV 15, NV 25, NV 35) raamfolie bieden bescherming tegen de schadelijke UV-straling van de zon en houden de hitte en schittering binnen de perken.
Deze folie wordt binnen aangebracht en houdt, afhankelijk van het soort glas en het type folie tot 66% van de warmte van de zon tegen.
Doordat ook de schittering van het licht sterk gereduceerd wordt, zorgt de 3M™ Night Vision ervoor dat iedereen op kantoor prettig kan werken zonder dat de ogen vermoeid raken.

 

In tegenstelling tot de meeste andere warmtewerende folies reflecteert de 3M™ Night Vision raamfolie nauwelijks. Zodoende is het zicht beter dan ooit, vooral ’s avonds.
Doordat de 3M™ Night Vision een donkere tint geeft aan het glas krijgt het uiterlijk van het pand een chiquere uitstraling.

Klik hier voor meer informatie:

Specificaties 3M Night Vision 15

Specificaties 3M Night Vision 25

Specificaties 3M Night Vision 35

 

Verduurzaming

Minder energieverbruik dus minder CO2-uitstoot.

3M™ Night Vision warmtewerende folie levert naast comfortverbetering een aantal bijkomende voordelen. Doordat tot 79% van de warmte buitengehouden kan worden, zal een significante besparing gerealiseerd kunnen worden op de koelkosten. Hierdoor zal de CO2-uitstoot ook lager zijn wat, naast voordelen voor het milieu verschillende fiscale, imago en andere voordelen kan opleveren. Doordat de 3M™ Night Vision is voorzien van een kwaliteitsverklaring

Doeltreffende UV-reductie voor het behoud van uw interieur en het verminderen van huidschade.
UV-straling is voor een groot deel verantwoordelijk voor het verbleken van kleuren. Daarvoor zijn de zonwerende folies van 3M™ een uitstekende remedie, doordat ze deze stralen vrijwel volledig tegenhouden.
Daarnaast veroorzaakt UV-straling versnelde huidveroudering en huidschade wat uiteindelijk kan leiden tot huidkanker. Om deze reden wordt het toepassen van UV werende raamfolies dan ook door de Skin Cancer Foundation aanbevolen.

Terug naar Warmtewerende folies

De juiste keuze:

Onze 3M™ gecertificeerde raamfoliedealers zijn getraind om u te helpen met het maken van de juiste keuze.

Hiermee kunt u voorkomen dat u achteraf spijt heeft van uw investering, omdat het resultaat niet overeenkomt met de verwachtingen die u had, of dat u schade aan uw glas heeft.

 

Vind uw dealer!

System-line werkt met een landelijk netwerk van getrainde en gecertificeerde dealers en monteurs.
Zoek een dealer bij u in de buurt.

Vind uw dealer hier!