Slimmere ramen houden het weer buiten, waar het thuishoort

 

De 3M™ Thinsulate™ Climate Control Raamfolie is speciaal ontwikkeld voor toepassing op monumentale gebouwen en woningen waar het vervangen van het glas niet mogelijk is doordat de:
– vervanging van het glas te duur is
– welstandscommissie of monumentenzorg vervanging door glas niet toestaat
– constructie van de gevel of het kozijn niet geschikt is om nieuw glas te plaatsen (te zwaar, opfrezen van kozijnen etc.)

De 3M™ Thinsulate Climate Control is bijna onzichtbaar. Hierdoor veranderd het uiterlijk van uw gebouw nauwelijks. De Climate Control verbeterd, naast de isolatie, ook de warmtewering in de zomer en helpt verkleuring van uw kostbare interieur te voorkomen doordat de UV straling voor 99% geblokkeerd wordt.
Hierdoor worden kunstwerken, meubels, hardhouten vloeren, tapijten, verfwerk en raamdecoratie beter beschermd.

Klik hier voor meer informatie: Specificaties 3M Thinsulate CC75

 

Bureau CRG

Deze unieke isolerende raamfolie levert een extra isolatie op van 40% op enkel glas en houdt in de zomer tot 35% van de warmte buiten.

De 3M™ Thinsulate is de enige, in Nederland leverbare, isolerende raamfolie met een kwaliteitsborging die geregistreerd is bij het Bureau CRG.
Deze registratie bij het Bureau CRG is vereist voor alle materialen die toegepast worden om het energielabel van gebouwen te verbeteren.
https://bcrg.nl/nl/verklaringenregister/?ordering=-created_at&search=thinsulate

Ter bepaling van het energielabel is er per 1 januari 2021 een nieuwe transparante en eenduidige methode geïntroduceerd te weten de NTA 8800.

In het kort komt het erop neer dat alleen producten die zijn voorzien van een dergelijke verklaring “meegenomen” kunnen worden in de bepaling van het nieuwe energielabel.

Zie voor de nadere uitleg: https://www.gebouwenergieprestatie.nl/app/uploads/sites/8/2020/09/Randvoorwaardendocument-NTA-8800-1.pdf

 

Download hier de kwaliteitsverklaring van de 3M CC75 Thinsulate

 

Green Make Over

Monumentaal pand?
In het programma “Green Make Over” van SBS6 wordt uitleg gegeven over de voordelen en het toepassen van de 3M™ Thinsulate op monumentale panden.

Bron: TIPS AFLEVERING #4 SEIZOEN 2 HOUTEN | Green Make Over – 3M Thinsulate Isolerende Raamfolie

 

Vind uw dealer!

System-line werkt met een landelijk netwerk van getrainde en gecertificeerde dealers en monteurs.
Zoek een dealer bij u in de buurt.

Vind uw dealer hier!