Laat uw bedrijf zien!

Zet uw bedrijf in de spotlights en genereer meer omzet! Hoe? Maak gebruik van HD-afbeeldingen met vrijwel onbeperkte afmetingen!

Voorzien van een lichtgewicht aluminium frame wordt er een strakke en mooie uitstraling gegeven aan de door u gewenste afbeelding. De frames kunnen uitgevoerd worden in onverlichte en verlichte uitvoeringen, waarbij er gebruik wordt gemaakt van energiezuinige LED-verlichting!

Door gebruik te maken van de nieuwste HD-printtechnologieën is het mogelijk om afbeeldingen en foto’s tot leven te laten komen.

De frames kunnen op maat gemaakt worden en zijn daardoor voor elke toepassing en locatie geschikt. Wij komen graag bij u kijken om u uitgebreid te informeren en een vrijblijvende offerte te maken.

Bel ons op 033-4560969.

Toepassingen

Hoe breng je je bedrijf écht onder de aandacht? Hoe zorg je ervoor dat je bedrijf een blijvende indruk achterlaat bij klanten en bezoekers?

Laat u op deze pagina verrassen door een aantal mogelijkheden, en bedenk daarbij dat de mogelijkheden onbeperkt zijn!

Benieuwd hoe de nieuwste HD prints gebruik kunnen worden om uw bedrijf onder de aandacht te brengen, maak dan een afspraak met één van onze adviseurs via 033-4560969.