Laat uw bedrijf zien!

Zet uw bedrijf in de spotlights en genereer meer omzet.

Maak gebruik van HD-afbeeldingen met vrijwel onbeperkte afmetingen!

Voorzien van een lichtgewicht aluminium frame wordt er een strakke en mooie uitstraling gegeven aan de door u gewenste afbeelding. De frames kunnen uitgevoerd worden in onverlichte en verlichte uitvoeringen, waarbij er gebruik wordt gemaakt van energiezuinige LED-verlichting!

De frames kunnen op maat gemaakt worden en zijn daardoor voor elke toepassing en locatie geschikt.

Valt een campagne niet meer in de smaak, kan de uiting op elk moment vervangen worden door een andere uiting. Uw bedrijf krijgt op deze manier de juiste reclame op het juiste moment.
Promoot uw product of creëer en rustige achtergrond met een uiting geïnspireerd door de natuur. 

Verduurzaming – Make the world a better place

Met onze nieuwe manier van recyclen geven wij een campagne die niet meer gebruikt kan worden weer nieuw leven. Sommige van onze doeken zijn gemaakt van materiaal dat heel goed te recyclen is. Ondertussen hebben we doeken die voor 60% uit petflessen bestaan!

Materiaal:

  • UV geprint high-quality PVC doek
  • B1 gecertificeerd en goedgekeurd door REACH guidelines
  • Voorzien van een speciale bovenlaag die kleur intensiteit garandeert voor 5 jaar.
  • De toegepaste inkt is goedgekeurd door Nordic Swan en Greenguard.
  • De inkt  is vrij van schadelijke stoffen als VOC. (volatile organic compound, ned.: vluchtige organische stoffen) Deze stoffen hebben een sterke geur en kunnen makkelijk bij kamertemperatuur verdampen.

 

Rethink – reproduce – reuse

(of te wel, nadenken, opnieuw produceren, opnieuw gebruiken)

Door dit proces wordt er minder weggegooid en wordt uw product gewoon weer  gebruikt voor iets anders.Hierdoor voorkomen we onnodige verspilling van een product dat eigenlijk in een prima staat verkeerd.Dit maakt uw campagne heel waardevol en helpt uw bedrijf met het zetten van een goed voorbeeld.

U kunt hiermee uw ecologische voetprint verkleinen en meewerken aan een betere samenleving met minder afval.Onze manier van recyclen vergroot de waarde van uw product enorm.

Benieuwd hoe de nieuwste HD prints gebruikt kunnen worden?
maak dan een afspraak met één van onze adviseurs via 033-4560969.