De juiste uitstraling op élk moment en in élk gebouw!

Het ontwerp, de inrichting en kleuren in een gebouw bepalen in grote mate hoe iemand zich voelt en moeten dus goed aansluiten op het imago van het bedrijf. Wat wilt u uitstralen? Welk gevoel moet men krijgen? 3M ontwikkelde hiervoor de hoogwaardige DI-NOC folies waarmee op een eenvoudige, snelle en efficiënte manier een compleet nieuwe uitstraling of ‘nieuw gevoel’ kan worden gecreëerd. Met 1030 verschillende kleuren en designs zijn de mogelijkheden oneindig.

3M DI-NOC folies zijn uitzonderlijk sterk, weerbestendig en slijtvast, en tegelijkertijd ultradun en zeer licht. Bovendien zijn DI-NOC folies brandvertragend en er is een aparte serie met een antibacteriële laag voor specifieke toepassingen met strenge hygiënische eisen, zoals in ziekenhuizen, wellness ruimtes, sauna’s of sanitaire ruimtes.

Maar misschien wel het belangrijkste voordeel is de montage: 3M DI-NOC folies worden snel, geluidloos en zonder bouwstof of vuil op locatie aangebracht, op vrijwel elke ondergrond. Of het nu gaat om deuren, bureau’s, balies of wanden, met 3M DI-NOC krijgt u gegarandeerd de juiste uitstraling!

Laat u vrijblijvend informeren door één van onze adviseurs en bel voor een afspraak met 033-4560969.

Onbeperkte renovatie mogelijkheden!

Met 1030 verschillende kleuren en dessins, ja zelfs structuurpatronen zoals hout, leer, marmer, suède, stucwerk, beton en zelfs bladgoud, zijn de mogelijkheden met de hoogwaardige Di-Noc folies onbeperkt!

3M Di-Noc renovatiefolies: creëer snel, efficiënt en gemakkelijk een verrassende, trendy look of een ‘nieuw gevoel’. Geschikt voor het restylen of renoveren van meubilair en binnen- of buitenwanden, deuren, plafonds en liften.

Garantie

De 3M Di-Noc folies zijn flexibele gegoten pvc folies voorzien van een Comply lijmlaag voor montage zonder luchtbellen. Dit product is bedoeld om aangebracht te worden op een verscheidenheid aan ondergronden, zoals muren, deuren, meubilair, plafonds, liften, plaatmateriaal etc.

3M Di-Noc folies zijn duurzame en maatvaste folies speciaal ontwikkeld voor interne en/of externe decoraties en renovaties

Duurzaamheid

Wanneer 3M Di-Noc folies zijn verwerkt en aangebracht overeenkomstig de geldende 3M-voorschriften kan een 3M garantie worden afgegeven. De exacte levensduur wordt beïnvloed door de gekozen ondergrond en de voorbereiding ervan, door de blootstellingfactoren en het onderhoud.

In Noord en Centraal Europa geeft 3M een garantie van 5 tot 12 jaar op verticale toepassingen:

5 jaar garantie op buitentoepassingen

10 jaar garantie op binnentoepassingen met indirecte blootstelling aan UV-straling

12 jaar garantie op binnentoepassingen zonder blootstelling aan UV-straling

3M en System-Line adviseren om altijd een project goedkeuring aan te vragen voor optimaal resultaat en de beste garantie!

Vraag bij elk project het uitgebreide product en montage bulletin van 3M aan!

Kleurenlijst – Gegarandeerd de juiste uitstraling!

De 3M Di-Noc serie telt ongeveer 1030 mogelijkheden in kleur, type en uitstraling. Om de keuze iets gemakkelijker te maken heeft 3M een speciale selectie gemaakt van kleuren die sneller leverbaar zijn en in kleinere hoeveelheden, 12 meter i.p.v. 50 meter rollen, te bestellen zijn.

Het is altijd moeilijk om vanaf een foto op internet een keuze te maken. Mocht u een aantal mogelijkheden op het oog hebben dan kunt u bij ons de samples van deze folies opvragen. Deze heeft u dan in een week in huis.

Hieronder vindt u een link naar deze meest voorkomende kleuren en patronen:

http://solutions.3mnederland.nl/wps/portal/3M/nl_NL/3MGraphics/GraphicSolutions/Products/DI-NOCSelector/