Click here for English

De juiste uitstraling op élk moment en in élk gebouw!

Met 3M DI-NOC folies kan op een eenvoudige, snelle en efficiënte manier een compleet nieuwe uitstraling of ‘nieuw gevoel’ worden gecreëerd. 

3M DI-NOC folies zijn uitzonderlijk sterk, weerbestendig en slijtvast, en tegelijkertijd ultradun en zeer licht. Bovendien zijn DI-NOC folies brandvertragend en er is een aparte serie met een antibacteriële laag voor specifieke toepassingen met strenge hygiënische eisen, zoals in ziekenhuizen, wellness ruimtes, sauna’s of sanitaire ruimtes.

3M DI-NOC folies worden snel, geluidloos en zonder bouwstof of vuil op locatie aangebracht, op vrijwel elke ondergrond. Of het nu gaat om deuren, bureau’s, balies of wanden, met 3M DI-NOC krijgt u gegarandeerd de juiste uitstraling!

 

 

Kleurenlijst – Gegarandeerd de juiste uitstraling!

Neem een kijkje in ons digitale Di-NOC boek:

3M Di-NOC boek 2021-2023

Het is altijd moeilijk om vanaf een foto op internet een keuze te maken. Mocht u een aantal mogelijkheden op het oog hebben dan kunt u bij ons de samples van deze folies opvragen. Deze heeft u dan in een week in huis.

Onbeperkte renovatie mogelijkheden!

3M Di-Noc renovatiefolies: creëer snel, efficiënt en gemakkelijk een verrassende, trendy look of een ‘nieuw gevoel’. Geschikt voor het restylen of renoveren van meubilair en binnen- of buitenwanden, deuren, plafonds en liften.

 

Duurzaamheid en Garantie

De 3M Di-Noc folies zijn flexibele gegoten pvc folies voorzien van een Comply lijmlaag voor montage zonder luchtbellen. Dit product is bedoeld om aangebracht te worden op een verscheidenheid aan ondergronden, zoals muren, deuren, meubilair, plafonds, liften, plaatmateriaal etc.

Wanneer 3M Di-Noc folies zijn verwerkt en aangebracht overeenkomstig de geldende 3M-voorschriften kan een 3M garantie worden afgegeven. 

De exacte levensduur wordt beïnvloed door de gekozen ondergrond en de voorbereiding ervan, door de blootstellingfactoren en het onderhoud. 

3M en System-Line adviseren om altijd een project goedkeuring aan te vragen voor optimaal resultaat en de beste garantie! Vraag bij elk project het uitgebreide product en montage bulletin van 3M aan.

Bel of mail naar office@systemline.nl of 033-4560969 voor meer informatie.