´The sky is the limit!´

3M ontwikkelde speciale, hoogwaardige folies die met behulp van de modernste printtechnieken kunnen worden voorzien van elke denkbare afbeelding of foto! Zo creëert u eenvoudig en snel een compleet nieuw gevoel!

Zowel geschikt voor buiten- als binnentoepassing, worden deze folies door vakkundige monteurs snel, geluidloos en zónder hak- en breekwerk op locatie aangebracht. Of het nu gaat om een tijdelijke actie of een permanente toepassing, full color-printing biedt ongekende veelzijdigheid, onbeperkte creativiteit en eindeloos veel toepassingen – ‘the sky is the limit’!

Toepassingen

Op deze pagina willen wij u een aantal projecten laten zien waar wij met behulp van fullcolour prints een nieuwe uitstraling en sfeer hebben gecreëerd. Wij hopen dat u er door geïnspireerd wordt.

Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden bij u, neem dan vrijblijvend contact op met ons op telefoon 033-4560969.

Fotobehang – Geef muren een unieke print!

Hebben de wanden behoefte aan een schilderbeurt? Is het tijd voor een nieuwe frisse kleur op de wanden?

Laat een paar wanden er uit springen en geef ze een geheel eigen uitstraling met fotobehang! Kies een afbeelding of foto die sfeerverhogend werkt en tevens een nieuwe uitstraling creëert en laat deze omzetten tot hoogwaardig fotobehang. Of geef die saaie wand bij de entree of tegenover de lift, een nieuwe look!

Of het nu gaat om een tijdelijke of een permanente toepassing, fotobehang biedt ongekende veelzijdigheid en eindeloos veel toepassingen.

Laat u inspireren door één van onze adviseurs en maak een afspraak via 033-4560969!

Verhoog uw privacy!

3M Privacy folies zijn ontwikkeld om in kantoren op een eenvoudig manier meer privacy te bieden mét behoud van licht en transparantie! Aangebracht op glas geven 3M Privacy folies een matwitte uitstraling en met behulp van de modernste technieken kunnen logo’s en afbeeldingen uit het folie gesneden worden – privacy gecombineerd met functionaliteit!

3M Privacy folies zijn duurzaam, slijtvast en zowel binnen als buiten toepasbaar.  Door vakkundige monteurs worden deze folies zonder overlast voor directie en medewerkers aangebracht en ook het onderhoud en reinigen is super-eenvoudig!

Verhoog vandaag nog uw privacy en vraag om een vrijblijvend advies via 033-4560969.