´The sky is the limit!´

3M ontwikkelde speciale, hoogwaardige folies die met behulp van de modernste printtechnieken kunnen worden voorzien van elke denkbare afbeelding of foto! Zo creëert u eenvoudig en snel een compleet nieuw gevoel!

Zowel geschikt voor buiten- als binnentoepassing, worden deze folies door vakkundige monteurs snel, geluidloos en zónder hak- en breekwerk op locatie aangebracht. Of het nu gaat om een tijdelijke actie of een permanente toepassing, full color-printing biedt ongekende veelzijdigheid, onbeperkte creativiteit en eindeloos veel toepassingen – ‘the sky is the limit’!

 

Fotobehang – Geef muren een unieke print!

Hebben de wanden behoefte aan een schilderbeurt? Is het tijd voor een nieuwe frisse kleur op de wanden?

Laat een paar wanden er uit springen en geef ze een geheel eigen uitstraling met fotobehang! Kies een afbeelding of foto die sfeerverhogend werkt en tevens een nieuwe uitstraling creëert en laat deze omzetten tot hoogwaardig fotobehang. Of geef die saaie wand bij de entree of tegenover de lift, een nieuwe look!

Of het nu gaat om een tijdelijke of een permanente toepassing, fotobehang biedt ongekende veelzijdigheid en eindeloos veel toepassingen.

Laat u inspireren door één van onze adviseurs en maak een afspraak via 033-4560969!