Raamfolies – Window films

System-line B.V. is dé specialist in technische raamfolies!We werken graag met de beste merken, producten en beste garanties.

Welkom in de wereld van

Raamfolies Window-Films

System-line is distributeur van 3M Raamfolies voor de Nederlandse Markt.

3M™ heeft een uitgebreid portfolio met unieke en innoverende raamfolies  waardoor altijd een passende oplossing geboden kan worden. 

Op zoek naar een oplossing voor uw warmteprobleem? Met onze verschillende raamfolies kunnen wij u helpen bij het verbeteren van uw binnenklimaat.

Zon- en Warmtewedende folies

Onze warmtewerende raamfolies bieden de beste oplossingen om het interieur koeler te houden. Naast een gezondere werkomgeving zal de koelinstallatie minder hard hoeven te werken wat aanzienlijke energiebesparing/CO2 reductie oplevert.

Interesse?
Bel 033-4560969 of mail naar office@systemline.nl. Wij adviseren u graag!

Veiligheidsfolies

Bij een explosie kunnen glasscherven door de ruimte vliegen die gevaarlijker kunnen zijn dan de explosie zelf.
Onze veiligheidsfolies hebben meerdere lagen waardoor ze beter in staat zijn om de vrijgekomen energie van de explosie te absorberen.

Wanneer de scherven bijeen worden gehouden, zal materiële schade en risico op verwonding zoveel mogelijk voorkomen kunnen worden.

Interesse?
Bel 033-4560969 of mail naar office@systemline.nl. Wij adviseren u graag!

Gecertificeerde 3M raamfolie-dealers

Omdat het adviseren en installeren van raamfolies specifieke kennis van de producten, uw glas en de situatie ter plaatse vereist hebben wij een landelijk netwerk met 3M gecertificeerde raamfoliedealers.

De uitgebreide 3M™ garantie is alleen van toepassing indien de folie is verkocht en gemonteerd door één van deze partners.

Met deze professionele partners krijgt u gegarandeerd de beste oplossing voor uw project en voorkomt u spijt achteraf.

Toch liever zelf monteren?

Heeft u ervaring met het monteren van raamfolies en wilt u deze zelf aanbrengen?

Op onze website www.raamfoliedistributienederland.nl informeren wij u graag over de inkoopmogelijkheden van ons uitgebreide portfolio met andere premium raamfolies.

Neem snel een kijkje en laat u adviseren door onze deskundigen.

NAAR RAAMFOLIE Distributie Nederland