Verduurzaming – wat betekent dat voor ons?

Help us to make the world a better place. Met onze nieuwe manier van recyclen geven wij een campagne die niet meer gebruikt kan worden weer nieuw leven. Onze doeken zijn gemaakt van materiaal dat heel goed te recyclen is. Ondertussen hebben we doeken die voor 60% uit petflessen bestaan!

Materiaal:

  • UV geprint high-quality PVC-vrij doek
  • B1 gecertificeerd en goedgekeurd door REACH guidelines
  • Voorzien van een speciale bovenlaag die kleur intensiteit garandeert voor 5 jaar.
  • De toegepaste inkt is goedgekeurd door Nordic Swan en Greenguard.
  • De inkt  is vrij van schadelijke stoffen als VOC. (volatile organic compound, ned.: vluchtige organische stoffen) Deze stoffen hebben een sterke geur en kunnen makkelijk bij kamertemperatuur verdampen.
 

Rethink – reproduce – reuse

(of te wel, nadenken, opnieuw produceren, opnieuw gebruiken)

Door dit proces wordt er minder weggegooid en wordt uw product gewoon weer  gebruikt voor iets anders.Hierdoor voorkomen we onnodige verspilling van een product dat eigenlijk in een prima staat verkeerd.Dit maakt uw campagne heel waardevol en helpt uw bedrijf met het zetten van een goed voorbeeld.

U kunt hiermee uw ecologische voetprint verkleinen en meewerken aan een betere samenleving met minder afval.Onze manier van recyclen vergroot de waarde van uw product enorm.

Niet te stoppen:

Recycling is een on-going proces.Samen met onze partners blijven wij druk bezig met het vinden van nieuwe manieren om onze producten te verduurzamen.

Meer weten? – bel of mail naar office@systemline.nl, 033-4560969